Til forsiden..

torsdag 19. mai 2011

Nasjonal motordag på norsk vegmuseum

Til klubbene,Oversender en hyggelig invitasjon fra Norsk Vegmuseum J. Dette er en fin anledning til å vise oss frem, i tillegg til at vi synes på veien både til og fra museet.HilsenLMK

Nasjonal Motordag er en landsomfattende markering der lokale klubber, lag og foreninger med motorinteresse setter fokus på motorhobbyen. I år inviterer Norsk vegmuseum til Nasjonal Motordag søndag 12. juni, kl. 12-15.I 2009 ble det tatt initiativ til en Nasjonal Motordag i Norge for å synliggjøre motor- og kjøretøyhobbyen. Det er en stor og mangfoldig interesse for motor og motorhistorie i vårt land. Så mange som 400.000 nordmenn har en fritidsaktivitet som er "motorisert", men for mange er den lite synlig.

På Norsk vegmuseum inviterer vi folk med hobbykjøretøy/motorer til å komme og vise fram objektene sine denne dagen. Museet vil stille ut maskiner og motorer fra samlingene og demonstrere oppstart av enkelte av disse.

Det blir også salg av småskalamodeller fra Løvbakke Traktor og MC. Klovneshow for de minste i friluftsmuseet.Lysaker Gjestgiveri holder åpent og tilbyr søndagsmiddag til hyggelige priser.

Norsk vegmuseum håper at så mange som mulig, uansett motorinteresse, vil ta turen ut enten for å se - eller å bli sett - på Nasjonal Motordag på Norsk vegmuseum.
Gratis inngang - Velkommen!

For mer informasjon om arrangementet på Norsk vegmuseum: Kontakt Åsmund J. Sletten, mob. 91 77 38 99, e-post: aasmund.sletten@vegvesen.no Postadresse: Statens vegvesen Vegdirektoratet, Postboks 8142 Dep, 0033 OSLO

Besøksadresse: Hunderfossveien 757, FÅBERGTelefon: +47 61285258 Mobil: +47 91696336
e-post: anja-aaboen.sletten@vegvesen.no

www.vegvesen.no e-post: mailto:firmapost@vegvesen.no

Ingen kommentarer: